Kamer van Koophandel 

KVK 56176112

 

 

POB 1339  

 

 

 

 

 

 

 

  

DeLange Fraude Advies & Onderzoek is opgericht en wordt geleid door Jan-Jaap de Lange. Jan-Jaap heeft 20 jaar gewerkt in verschillende disciplines van de politie (waaronder recherche). In 2006 is hij gaan werken voor een middelgrote verzekeraar alwaar hij het interne en externe fraudebeleid heeft ontwikkeld en uitgevoerd. Nadat de bestrijding van fraude binnen deze verzekeraar volledig op de kaart was gezet, besloot hij in 2012 voor zichzelf te beginnen. Het uitgangspunt daarbij was om elke ondernemer de mogelijkheid te bieden om, op een effectieve maar betaalbare manier, fraude te lijf te gaan.

Jan-Jaap de Lange is gecertificeerd Coördinator Fraudebeheersing en SVPB gediplomeerd onderzoeker. Daarnaast heeft hij in de loop der jaren vrijwel alle mogelijke  opleidingen op het gebied van fraudebeheersing en opsporing gevolgd.

 

Delange Fraude Advies & Onderzoek werkt op verschillende vlakken samen met andere bureaus. Dit om wederzijds te zorgen voor extra expertise en eventuele samenwerking indien nodig.